Napsugi

Jó tudni

Kedves látogató,

Az alábbi linkre kattintva megtekinthető egy napunk a ** NAPSUGI ** örömpillanataiból:

videó *** NAPSUGI*** videó

Jelentkezés:

A *** NAPSUGI *** Napközis Kaland és Élménytáborba a jelentkezés két módon történhet:

Az ONLNE jelentkezés automatikusan továbbítódik rendszerünkbe és Neked is egy e-mailes visszaigazolást küld, hogy sikeresen regisztráltál (érdemes a SPAM -kéretlen levelek- között is leellenőrizni).


Mit hozz magaddal?

A hátizsákod … amiben jó, ha mindig van: papír-zsebkendő, naptej, sapka/kalap, esőkabát és egy saját kulacs, amibe a vizet teszed.
Az egyes napok eltérő programjaihoz igazított felszereléseket, amit mindig az órarend alján találtok.

Mit ne hozz magaddal?

elektronikus kütyüket, mint pl. mobiltelefon, tábla-gép,  stb., egészségtelen nasikat, üdítőket, ha valamilyen ennivalót mindenképpen szeretnél hozni, akkor hozz gyümölcsöt.

Ki kap pólót?

– Minden ** NAPSUGI **-s kap táborpólót, aki legkevesebb 3 aktív napot tölt a táborban.

– Minden ** NAPSUGI **-s, aki 4 aktív évet tölt a csapatban, onnantól kezdve mindig névvel ellátott pólót kap, azaz az 5. évében kaphat.

– Minden ** NAPSUGI **-s, aki betöltötte 12. életévét és részt vett legkevesebb 4 aktív éves turnusban, azok JUNIOR STAFF kitüntetést kaphatnak, a tábor vezetőitől. Ez abban nyilvánul meg, hogy “J” jelzést visel táborpólójának az ujján.
Minden első éves JUNIOR STAFF egy csillagot kap rangja mellé, melyet évről-évre gyarapíthat és 3 megszerzett csillag után válik valakiből STAFF- vagyis csoportvezető.